I wont give up on us


'Cause i'm trying so hard to hide these feelings inside

Nöjd tjej efter en helt okej helg. Igår var jag ju som sagt hos Hanna för att fira henne i förskott, trevlig kväll. Galet att vi vann eurovision också!!!! Kul!
Idag har jag varit i skeppsmaln med Camilla och Louise och blivit fotad av camilluuur. Jag var lite väl lättklädd där borta eftersom det blåste rätt rejält osv, sen så var det lite svårt att vara seriös, men någon fin bild blev det nog. Det var riktigt roligt iaf :)
Nu ska jag packa ihop mina få grejer och sen bara fördriva tid tills jag ska åka tillbaka till mamma igen, känns braaaen. HEJDAHE
gammal bild kan man ju kalla detta

Sick and Tired


I just can't stop thinking about you

Äntligen helg säger jag bara! Startade helgen igår med ett gympass med Berry och sedan drog vi oss vidare till Österalnö för en härlig kväll med några brudar, riktigt kul var det!
Idag väntas massa plugg under dagen och sedan ikväll ska vi (klassen) till HannaL för att fira henne i förskott :) blir nog massa trevligt. Det är bra för mig att hålla mig sysselsatt för så fort jag blir ensam så blir det bara jobbigt, som nu, inte direkt kul atm. Men det blir nog bättre.
Nu: historiafördjupning om Titanic!
(reprisbild)
I feel incomplete
hatar den här jävla känslan, försvinn

SUNNY DAY

Äntligen värmeeeeeee! Fariken vad skönt alltså. Tog på mig shorts och linne direkt jag kom hem och sedan satte jag mig på baksidan och stekte + skrev av massa tankar, sååsåsååsåså awesome och skönt och awesome!
Nu ska jag plugga gärnet och sedan ladda inför en händelserik och förhoppningsvis rolig helg! PUSS

.

weheartit/tumblr

SPANIEN <3

Megabra dag. Eller helt ok. Den sög. Nej driver, bra hej.
Slutade 12, drog då ner på stan med Lojzzan, kikade på lite kläder osv och som tur var hittade jag några sakeäär. Precis allt vi kollade på tänkte vi att vi kan ha när vi är i Spanien "tänk dig den här med ba bikini under" "tänk dig den här när vi ska ut och untz untz" "tänk dig den här när man ba glider runt på stranden" japp, så lät det. Längtar så fruktansvärt mycket alltså! 
Det var bara det jag hade att dela med mig av atm, nu ska jag försöka plugga!
ser bara lite najs ut. (har ingen aning om vars det här är, det såg bara varmt ut)

My heart is refusing me

(Bara för att jag precis lyssnade på låten dåra)
Det var ju drygt om något att kliva upp imorse, tur att jag endast har två lektioner på denna dag med 3 timmars hål emellan dom. Överlevde som då.
Efter skolan blev det såklart träning med Berry, dock var vi ju så otroligt otaggade idag så gick ju lite sådär haha. Nu har jag gjort en uppgift som jag skulle gjort för ett tag sedan, börjar som sagt få tillbaka motivationen lite. Tar en uppgift i taget, då löser det sig. Jeen :) förtjänade iaf mini magnumeeen som jag nyss tryckte i mig <3<3<3 tuss
johej

Retarded

Söndag. Ja, då var det slut på den här helgen, freaaaaaaaaakkkkkkkkkiiingfreaak. :c nejmen, överlever ju. Har fått lite mer motivation nu än jag hade förra veckan, jag vet, jag är awesome.
Jag har suttit nu och bara ordbajsat två uppgifter och skickat in dem och även bett om ursäkt för att de var så himla galet försenade. Jag hade ju tänkt och bara pluggat gärnet nu då, men såklart så har jag inga instruktioner på resten av de uppgifter jag tänkte göra så då är det ju kört (HEHE). Istället får jag väl sitta här och nörda vid datorn, eller så går jag ut på en promenad. (Hade ju varit skönt!!!!!!!) Jag tror jag är sjuk. Psykiskt. Störd. Ska sluta skriva nu. Hejdå. Puss

Paradisbadet

Känner mig ju lagomt deg nu efter att ha varit på badhuset med lillebror, syster och hennes pojkvän. Man blir trött alltså! Att jag köpte godis på hemmakväll sen efteråt var ju helt klart välförtjänt.
Ikväll är tanken att jag ska dra bort mot Anna, hoppas på att mitt huvud orkar det bara, så det blir ju mysigt isåfall. MEEN hEEsTEEN, nu ska jag kolla på gårdagens big brother avsnitt och äta götta. Hur najs? Apnajs.

Tjejkväll!

Nu väntas mat och sedan kommer Camilla hit också blir det som sagt mysisisikväll med henne, tjejprat och ba mys!

F R E D A G

Idag:
  • Friskis med Sofia
  • Kanske stan med mamma
  • Myskväll med Camilla
Fetvärt alltså. Känns bra att hålla mig sysselsatt då jag är så fruktansvärt förvirrad och orkar inte vara det. Tänka på annat är då apbra!
Jag har verkligen blivit skitdålig på att blogga, dock så gör det väl inget då jag har typ 10 läsare <3 ni överlever va? Ska försöka bättra mig eller så fortsätter jag på samma spår och gör precis som jag vill. Hörs :)
random bild på Anna som spelar piano hihiihiih pus

14/5 ROCK KONSERT

Imorgon den 14/5 ska jag och min klass ha rock konsert i nolaskolans aula klockan 19.00. Kul om man fick se många människor där, så kom dit och ös med oss!


I D O N T W A N N A


Today, I feel confident

Det är en sak att säga att man är awesome,
men det är en helt annan sak att verkligen känna det på riktigt.

.

weheartit

F Ö R S T A M A J

HejHEEej, känner att gårkvällen blev riktigt lyckad..på ett vis, sen blev det kaos också så det inte blev lyckat. Men ja, det kunde väl ha varit värre(?) Kul att träffa trevliga människor iaf :-) Imorse vaknade jag väl inte på den bästa sidan, eller a, mådde s k i t haha. Så denna dag blir en grrrrryyyymmm degdag! Hoppas på pizza till middag och sen är jag nöjd. Jajajaaaaa, nu ska jag dega sönder. HÖRSHEJ

RSS 2.0