MINA TJEJER

Har världens bästa kväll med mina fina underbara pinglor!

Don't stop me now

Hejeeluu! Gårdagen spenderades på stan med finaste Vanja, denna dag spenderades på stan med Camilluur och morgondagen kommer också spenderas på stan med Camillururur. Måste försöka låta bli att köpa saker, men blir något varenda gång...tur jag sparat alla pengar från förra sommarjobbet, då är det lite lugnt iaf hihi.

Imorgonkväll blir det någon slags fest/häng, blir säkert brabraaa. Hatar dock att så många är 18 förutom jag och Max typ haha :( snart kommer han och jag sitta forever alone på en parkbänk....medans alla andra är på krogen. #kul#för#er#!!!
YEYE hejhej gillar ju att jag är så dålig på att blogga, jag borde egentligen inte blogga, varför bloggar jag?
Nu ska jag kolla på PLL iaf, mucho najs osvosv. 
en bild tjohej från weheartit, so true

I am always on your side

Hej! Är trött men lycklig, trött efter två inskolningsdagar som har varit jobb i min ensamhet egentligen men lycklig efter en otroligt behövlig och underbar midsommarhelg i Rusele. Som jag förstod innan jag åkte så behövde jag verkligen åka dit för att lägga kaos åt sidan för ett tag och få andas. Mår så mycket bättre nu, det är det bästa stället jag vet. Nu väntas 3 lediga dagar + helg och sen börjar jag jobba i 5 veckor framåt, känns lite drygt men får tänka på pengarna som kommer rulla in! hihu. Ha det gott fina folks! 
glad, flygande hår, det här är bra

Lite helg

Nyss slutat andra dagen av inskolning, nu är det bara två inskolningsdagar kvar då :) ser fram emot att se hur jag ska hitta till alla lokaler jag ska städa i, haha. 
Just nu sitter jag i solen och chillar, ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hittar nog på något, även morgondagen vet jag inte riktigt hur den kommer se ut. Får bli lite spontant, bestämmer imorgon typ.Japjap! Önskar er alla en riktigt fin midsommar också! pus

SOMMARLOV

Haft en kanonbra helg om man tänker på att jag fått umgås med min älskade moster och älsklingskusinerna! 
Fredagen blev studentfirande för syster och fick träffa alla mostrar/morbröder förutom en och morfar, inte ofta det händer så det var kul. På kvällen klassfest! 
Lördagskvällen blev en ganska jobbig kväll, slutade bra med prat med mamma och moster, ni är de bästa jag har.
Idag har jag varit i mellansel och kollat på minifotboll och sedan lunchat hos fina människor i Gottne. Avslutar denna kväll framför tvn, känns ganska chillt. Ha en fin kväll alla, hörs!

myser ju ba med min älsklingsfilt 

Letar efter något att säga som kan ändra allt

Skön dag! Kör på morgonen, kebab till lunch tillsammans med bästa Linnea, kort engelska, kolla skolkampen, klippte håret, stan + fik tillsammans med finaste Vanja. Har det gött ändå, kunde varit ännu göttare men är ändå helt okej. Nöjd med håret, nöjd med massa nya sommarkläder som jag hittar hela tiden, nöjd med att ha så fina vänner. NÖJD NÖJD NÖJD, jagjagjag är så väldigt nöjd.

Nu väntas en skolavslutning imorgon och sedan körsång på studenten, sen tar jag och Nola en paus över sommaren, S K Ö N T !
snygg ändå

EN FREAKING SKOLDAG KVAR

Nu är jag taggad för sommarlov, taggad för att umgås med vänner, taggad för att jobba, taggad för att tjäna pengar, taggad för Spanien. FETT TAGGAD! Sen är jag även taggad inför 3an, så najs det kommer vara. ÅH, gött livet är just nu. 

Ikväll blir det iaf fest tillsammans med treorna, bli fint det. Sen imorgon händer det nog inte så mycket på skolan, vilket är ganska självklart då det är sista skoldagen i 2an!!!! GALET! Åh så gött, gött gööööttttt gööött!

bild som inte har något med inlägget att göra men.
<3 kom ihåg det.

L E S S

Hurtbulle som jag är så hade jag värsta planen på att dra ut och springa. Jag tog mig dit, började springa men efter en bit så började mina benhinnor bajsa på sig. Gjorde så nedrans ont så jag fick lov att vända, KUL! NEJ! Ååh :c orka ju inte. VILLE SPRINGA JU! BAJS ÅH WÄÄH
Ungefär som Hanna kände här, känner jag nu. Hon får svära åt mig!

L I G H T W E I G H T

I'm a lightweight, easy to fall easy to break


MINI FOTBOLL + FÖDELSEDAGSFIRANDE

Varit i Moliden och Gottne idag! Moliden för att kolla på min söta kusin som hade fotbollsmatch, så fruktansvärt söta de är på 5-manna. Sedan drog vi vidare till Gottne och firade min morbrors fru som fyller år hihi, gott med tårta <3

Bilder från min instagram, följ mig där! eliniaso
Min andra morbror hade med sig sin alldeles underbart söta nya familjemedlem, så fruktansvärt söt!
Blev typ tårögd, gosis.
Nu ska jag vänta på middag och sedan ta det riktigt himla lugnt, är så galet trött. Ha en mysig söndag hörn

P I C K N I C K - L Ö R D A G

Trodde ju att vädret skulle hålla i sig men det gjorde det såklart inte, men det hindrar inte mig eller mina fina vänner att ha picnick. Om cirkus en timme blir det picnick med massa filtar och massa gott, längtar. Tycker om sommar!
Men ha en bra lördagkväll ni fina!

Det fick bli en bild på mig och Timmy från skolavslutningen då vi gick ut 9an. (varför vet jag inte, han ska inte ens vara med ikväll). Men, förstår inte att det är ca 2 år sedan nu!

S A T U R D A Y

Känns som den tråkigaste dagen någonsin just idag. Snela hestkåmpisar, hör av er till mig om ni vill leka!(hej fjortis)
Jag ska iaf följa med mamma till Bjästa för att köpa nå blommor, kult ju.
MEN SOM SAGT, VÄNNER HÖR AV ER!!!

kände inte för att le överhuvudtaget idag, surlinen!

B A L E N 2 0 1 2

Ja okej, tog typ tre mobilbilder och det var på min syster + Camilla, men de får komma upp ändå hihi.
Blev så exalterad och längtar till våran bal nästa år!! (om den inte försvinner då...)
syster och hennes pojkvän

Min vackra syster.

Vackra Camilla.

H E L G

Skönigt med helg wehå. Det känns helt underbart att jag gjort bort alla läxor, rester, prov osv också. <3<3<3 nu är det endast tre skoldagar kvar och dessa dagar kommer antagligen vara väldigt chill. Känns aaapbra!!! Även om det känns så otroligt skönt med sommarlov så har jag också lite ångest, jag hoppas att denna sommar kommer bli väldigt bra fastän mycket i mitt liv är annorlunda osvosv. Hoppas på det bästa :)
Nu ska jag chilla ett bra tag fram till man få gå ner och kolla in min vackra syster och andra fina människor innan balen. Hörs!
fiskbensfläta som dock inte syns tydligt här meeen

Kubb-kungen

Måste ju bara skryta lite om mina kubb-skills. Idag på idrotten körde vi kubb, och vem gjorde då så att vårat lag vann genom att he ner kungen? Jo jag! Sedan nu ikväll har jag varit med fina vänner i lungviksparken och myst + spelat kubb, och såklart så avgjorde jag ju matchen genom att he ner kungen då också! Förstår inte hur jag kan vara så grym. Kommer leva på detta lääänge.
Nu tänker jag lägga mig i sängen med onda ben, skönt ändå. Godnatt på er!
gullisar

tryck f5

Försökt göra om lite här, hehe. Känner mig duktig som löste hur man ändrade vissa saker, bryr mig inte om att det kanske ser kaos ut för jag har iallafall gjort det heelt själv! hihi
Nu blir det sängen för min del i alle faaall, godnatt mina få, men så värdefulla läsare!

bild från weheartit som min fina Camilla länkade till mig

Galen längtan efter dig


Trött efter vandring uppe vid slåttdalsskrevan osv. Men det känns galet skönt att vara ledig imorgon och att det sedan bara är 5 skoldagar kvar innan sommarlov. Underbart.
Nu ska jag ge mig på det sista plugget jag har att göra! hörs

but you are worth the wait



Pluggar in i det sista...

Nu har jag endast tre saker kvar att göra innan jag får ta sommarlov och det känns apbra. Stolt över att jag faktiskt orkar ta tag i det nu och inte brutit ihop totalt. Så idag blir det iaf massa plugg inför omprov och sen ska jag göra några rester. Ja, så går det när man tappar motivationen, tur man får en andra chans iaf. Hihu
Jag har iallafall haft en bra helg trots förkylning osv, hoppas ni andra haft det bra osvosv. PUS
bild från skeppsmaln haha tur man är snygg

I just can't stop loving you

gammal bild sedan snart ett år tillbaka

Juni

Sitter i sängen framför ett avsnitt av big brother tillsammans med min feta godispåse, efter en kväll hemma hos Oscar. Var till en början en bra kväll och trevligt att träffa några man inte träffat på länge, slutade dock kaos, tråkigt och konstigt. Less på konstigt beteende. 
Det känns skönt att endast fredagkvällen gått nu, skönt med mer helg hihi.
Förutom kaosiga känslor, förkylning och skolless..het(?) så är väl livet bra. Jeeen, det ni ville höra. Hörshej, ha en bra helg osv!
finns absolut ingen som du ju

RSS 2.0