WHERE HAVE YOU BEEN ALL MY LIFE


F I N A L L Y

Nu är vi äntligen här! Efter typ 4 månaders väntan och nästan en hel sommar av jobb så är vi äntligen här. Imorgonbitti 04.30 börjar jag och mina vänner våran resa mot Stockholm, sedan beger vi oss vidare till Spanien. Helt underbart skönt det känns alltså, kommer verkligen njuta varenda sekund och leva livet. YOLO! (precis lärt mig vad det betyder) Denna kväll kommer iaf spenderas här hemma i min ensamhet, och det känns faktiskt riktigt skönt då jag knappt spenderat någon tid med bara mig själv den här sommaren (sist jag sa att jag skulle göra det så drog jag iväg på lite kalas). Men ja, livet känns gött! HEJ

LESS

Ikväll är jag riktigt jädra less. Ikväll finns det ingenting jag inte vill klaga på.
Jag måste förändras, jag mår inte bra såhär. Inte psykiskt eller fysiskt. 
Samtidigt så spelar det ingen roll om jag förändras, för jag kommer alltid ha något att klaga på.
Vad jag än gör så kommer jag alltid vara så freaking missnöjd. Less jag är. Varför är jag såhär? Varför ser jag ut såhär? Ikväll är jag fanimig så jädra less.

Myskväll

Livet leker och jag mår rätt gött, har fina vänner, fin familj och mycket är ba awesome.
Denna dag spenderades på älgfarmen, rätt nujs ändå. Coola grabbar! Denna kväll kommer spenderas i sängen tillsammans med nyttigt snacks och några bra filmer, känns riktigt skönt för att det var längesen jag gjorde något sånt ba för mig själv. Har nog ingenting mer ointressant att dela med mig av, så nu blir det sänghäng som sagt! ;)
 

RSS 2.0