What doesn't kill you makes you stronger

Lyckan vände, men istället för att gräva ner mig så gör jag det bästa av situationen och lever livet. Nu är det jag som är första prio i mitt liv! Det känns faktiskt ganska bra.
 
Nu jobbar jag endast en vecka till och sedan har jag två veckors ledighet + en extra vecka då jag drar till Spanien med de bästa brudarna, känns så sjukt bra och jag längtar ihjäl mig. Det känns också helt okej att skolan snart börjar, då är det bara ett år kvar här sedan tänker jag dra någonstans och börja mitt liv! Allt känns helt okej, och det är typ awesome. Jag är taggad för vad livet har att erbjuda nu, wehå! Hörs

Pretty happy though

Förra helgen blev kanon, denna helg blir också kanon! Igår var vi hemma hos Louise och hade en trevlig kväll och ikväll ska jag umgås med en fining. Känner mig lycklig för tillfället, rädd för att det ska vända när som helst, men får ta vara på tiden nu ändå. Nu tänkte jag ba slänga upp lite bilder från bra kvällar, sen soffmode! 
bra kvalla på bilderna osv

Skiter i allt, just tonight

Tjotjeenaa! Jag har inte haft igång min dator på ungefär 2 veckor eller något sånt, därav no update här huhu. Har iaf jobbat mina två av fem veckor, är dötrött och less typ varje dag, men kämpar när jag tänker på pengarna som kommer rulla in. Hm japp, denna kväll/natt ska spenderas i Åsele med fina vänner, hoppas på en jättebra kväll och jag vill verkligen bara ha apkul och skita i allt som är jobbigt just nu. Imorgon kommer vi må som vi förtjänar och gå runt på marknaden, längtar ju nästan ;) haha. Nu ska jag fortsätta packa och fixa lite grejer, ha en fortsatt bra helg dudes! 
jag och chauffören ;) tyvärr ska inte bruden i bakgrunden vara med oss. :c
 

RSS 2.0