S I S T A A P R I L

Något konstigt men samtidigt kul det känns att det redan är sista april...det var nyss julafton?! haaha. Aja, kommer spendera kvällen till en början med mina fina tjejer och sedan ska vi dra vidare och se om vi hittar något kul ;) Blir nog jättebra! Önskar er andra en grym Valborg också ;) puss
Tyvärr minus bruden till vänster... :( men + Jassan! :D

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig

(oseriös bild dock)

M Y S L Ö R D A G

Hej! Om ett tag kommer Louise och hämtar mig för att vi ska fixa lite grejs, sedan stannar jag i stan och väntar in Vanja som jag ska vara med hela eftermiddagen. Mysig lördag kommer jag alltså ha. Hoppas ni andra har det också puss.

Långhelg!

Fyfan vad skönt det känns! Nu ska jag njuta..umgås med bra vänner, ha kul, även plugga och bara ha det nice. Känns apigt bra. Ikväll ska jag bara chilla här hemma, kanske kolla film eller plugga om jag orkar. Känns helt ok. Senare väntas mysiga och roliga händelser. FEELS GOOD! Hörs puss
fastän det känns skönt med helg så känns ändå saker så jobbigt och frustrerande. life sucks a bit atm.

Give me summer!

Fick en enorm längtan efter sommar nu helt plötsligt! Fy tusan vad skönt det ska bli med varma dagar/kvällar, slippa skolan, få umgås med fina vänner osvosv. L Ä N G T A R! Sommar kom <3

Haft en bra dag, ba så ni vetne. Är dock väldigt trött för att "folk" håller mig uppe sent på kvällarna ;) svårt att få några läxor gjorda då ögonen åker igen direkt man börjar. what tha freaking fuck liksom, eller något. Anledningen till att jag skrev det här inlägget var för att bloggen inte ska se ut som en blogg med bara bilder och saker jag känner. Men wtf, min blogg, jag gör som jag vill. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I hate the way you make me feel

I'm feeling great, i'm feeling awesome


S Ö N D A G

(Rubriker suger) Startade dagen med att gymma med Berry, vi är hurtiga. Känner att jag är på rätt väg nu.

Atm ligger jag iaf i sängen och chattar typ, kult. Jag försökte verkligen plugga nyss men int gick de eh, ögona ba for igen för jag är så jäkla trött. Orka inte. Funderar på att sova en stund så att jag kan plugga mer effektivt idag! Känns ju grymt skönt ändå. Ja, intressant var det. Kände bara att det var viktigt att meddela. Hela det här inlägget är värdelöst. Awesome. Hejdå.
ja ögonen ser ju söta ut iaf

It's yo birthday

Nu: Mat och sedan firande av 12årig kusin, gratulerar lille vän som nyss var en bebis.

S A T U R D A Y

Denna dag startades på coop, gött med räkmacka till frukost kan jag säga. Dagen kommer fortsätta med löpning på löpbandet, åka till kusin som fyller 12 (SHIT VAD TIDEN GÅR FORT!) och sen har jag förhoppningsvis vänner ikväll. Vill inte vara forever alone igen. Tört som fään. Yesyees, hörs nå mer vö pöss.
du är min idol, seriously

Du är så freaking nåk


Det här är till dig snygging!!! Grattis till att ha visat att du är mitt största misstag någonsin! :) och ja, den här gången ska du ta åt dig, du vet mycket väl vem du är ;)

Dags för plugg!

Är dock inte lika glad över det som jag ser ut att vara på bilden. Dagens utseende efter simningen på idrotten iaf!

O N S D A G

Bra dag som vanligt! Lektioner som gått fort, musiklektioner som jag älskar och sedan gym + flexpass tillsammans med Hanna och Berry. Underbart skönt!! Nu ikväll väntas lite big brother, öva med syster och sen kanske plugg inför prov. Borde ju men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli. Well, nu känn jag att det här inlägget är nog ointressant så jag behöver inte skriva mer. Hörs puss
det är något som gör att vi blir så grymt snygga tillsammans på bild.

Noll. Inget. De nada. Nothing. Blank

Gryyymt skönt att jag inte känner ett dugg för dig. Skönt att jag inte bryr mig ett pissssss! :-)
bilden är bara fin. vi är fina.

varenda gång jag drömmer är jag fast


Rik

Det känns bra att ha en så bra vän.
En så bra vän som man inte kan vara någon annan än sig själv med.
En så bra vän som ser i mina ögon när det gör ont eller när något inte är okej.
En så bra vän som man vet att när hon säger något, då menar hon det verkligen.
En så bra vän som verkligen finns vid min sida när det verkligen behövs. Louise, du är så grymt bra!
weheartit

*spyr*


T I T A N I C - 100 år sedan

Idag är det 100 år sedan Titanic krockade med isberget. Det hedrade(?) jag, Louise och Jasmine genom att dra till Umeå och kolla på den på bio. Gråter ju lika mycket varje gång, fy <3 helt klart min favoritfilm. Love.
Kom iaf hem från Umeå fattigare på pengar men lite rikare på kläder, känns apbra ju hihi. 

Nu har jag precis ätit och sen om ett tag ska Louise komma hit för bastu och spakväll typ. Bra avslut på lovet! Tills hon kommer ska jag vara förbannad och komma på något elakt och busigt. Mmmmm! Hörshej.
gammal bild på Louise och mig från skolavslutningen 2009. <3

.

weheartit

Now you're just somebody that I used to know

GrRRrrRRymt mysigt dag! Drog ju ut på promenad först med Louise sen påvägen där så kände vi oss sugna på glass så när vi gått färdigt så for vi å köpte glass och sen vidare till hamnen där vi satt/låg ett bra tag och ba chillade i solen. Hur ös? Efter det följde hon med mig hit också sjöng vi singstar haha! ÖÖÖS.

Nu ska jag strax äta och sedan kommer Louise och Camilla hit till mig, sen får vi se vad vi hittar på :) finns ju fasen ingenting att göra här i övik........-.- men vi ser väl, hörs!

F R I D A Y

Orka att lovet snart är slut :c känns inte bra alltså. Jag skulle inte direkt mått dåligt av att ha en veckas lov till. Aja, jag har i alla fall tagit vara på dagarna så gott som jag kunnat and that's azuummum. Alldeles strax ska jag ut på en promenad med Louise och sen ikväll blir det kanske åka bil hihe, annars hitt jag väl på nå annat! Hörs :*


I wont let the bastards get me down

weheartit (till sofia om hon ser detta och blir agro, klart bilden är från tumblr men JAG lånade den från weheartit(; )

Hemma igen

Hemma igen nu efter bra dagar/kvällar med mina bra vänner. Varit ös jö! Just nu sitter jag och kollar på big brother och sedan ska jag gå och duscha. Senare ikväll ska jag åka till Johan och umgås med honom :) nujsans! Känns bra att jag håller mig sysselsatt typ varje dag nu under lovet, blir så rastlös och irriterad om jag är ensam haha. Så jag är fett nöjd med lovet hittillsssssissis! Hare bra ni awesomeiga personer, puss.
snyggisar! hih

S O L B E R G

Tjotjaaeeae! Orka att jag la mig sent igår, sov dåligt och var tvungen att kliva upp tidigt. Orka att det var ovärt. Orka att jag är förkyld. Orka att jag inte vet vad jag ska göra åt saker. Orka att jag inte orkar. Fuck life en stund.

MEN ANNARS SÅ, jorå. Ska dra iväg till Solberg idag med några vänner och det kommer bli grymt så jag ska inte klaga. Höjdpunkten på denna vecka så det känns ju bra. Värd blogg jag har. Ja. Hej
Jag önskar att jag var vampyr så jag skulle kunna stänga av mina känslor helt.
(btw så är människan grymt snygg)

you can do whatever you want

weheartit

Best Friends

Louise, hur sant?

Off to LOUISES

Jag ska sluta bry mig om att jag ser ut som ett mongo när jag ler, jag ska börja le ändå. För annars ser jag bara ännu mer mongo ut. Nu drar jag till Louise förresten, hörs!

GLAD PÅSK :-)

Så mysig kväll igår med min finaste. Tanken var att vi skulle gå och handla och sedan laga någon god middag, men när vi gick till affären så insåg vi att de hade stängt. Så istället blev det pizza på matcompaniet, så mysigt! Sedan en massa prat, skrik i kuddar, skratt, ännu mer prat. Du är så bra min älskade tvilling, i love u! 

Om cirkus en timme ska jag ut på en promenad med Louise och sedan ikväll ska jag umgås med henne mf. Hittills asbra lov, håller mig sysselsatt. Mer roligt komma skall. (öh?) Ha en bra..påskafton(?) puss
hej

LOV <3

Fy fariken vad skönt det känns med lov, hoppas på ösiga och roliga händelser...öh. Ikväll ska jag umgås med min efterlängtade Vanjis iaf och det ska bli så nice. Har inte varit med henne på hur länge som helst så det ska verkligen bli jättekul. Min tvilling, I need you.
<3

Been there, done that

I'm done with you messing with my mind
I've already been there, done that


Så lättlurad

Du brände dina broar när du sa det där, det fick mig att se vem du egentligen är.
Du får stå kvar, för jag går nu. Jag är starkare än du.

Första April

Ny månad, nya möjligheter. Det är väl så det är?
Jag är riktigt nöjd med kvällen igår, roligt "förkrök" & roligt på the club. Har så ont i benen av allt dansande och förmodligen också pga promenaden hem också. Så skönt!

Idag har jag och Louise legat i sängen hela dagen, förutom då vi gick upp till östra och köpte varsin b&j, riktigt skön dag alltså! Nu ska jag fortsätta att dega tror jag, eller försöka få mamma att följa med mig ut på en promenad. Vi får se! Jag är riktigt nöjd med denna helg iaf, nu väntas fyra dagar i skolan och sedan lov! LOVE
Grymt snygg bild sedan en fest i somras, längtar så grymt mycket till sommaren nu alltså!

RSS 2.0