Du är han den där som jag alltid drömt om

Johan kom hit och var med mig vid typ 6, mysipysi var det. Han åkte dock redan klockan 9 vilket sög :c 
Nu har jag precis kollat ett avsnitt av O.C och nu ska jag påbörja ett till, f1 bra det är assåååh.<3 Nämen, jao. Blir nog så att jag kollar O.C tills jag somnar ikväll, ganska skönt ändå. Säger godnatt nu iallafall, GODNATT :-)
<3

Lugna mä

Kom nyss hem ba tjena. Köpte en sak på stan, måste nästan ta och lugna mig nu alltså. Nej, jag var inte ironisk ett dugg. Jag lovar. FAKTISKT! Jaja, blev en fika tillsammans med Jujan å Robin också. Gott! Nu ska jag sluta skriva sjukt korta meningar och lägga upp bild på det jag köpte idag + en blus jag köpte förra veckan.
today's köp. himmel va skrynklig den är.....love it.

köpte förra veckan. den ser typ hur himla tråkig och låååååååång ut som helst. Men blir bättre på. Faktiskt. Lite.

I wanna leave but i'm lost


well, nu börjar jag strax gå. HÖRS

I can't be somebody else

Godmorgon! Vaknade klockan 8 imorse, fy vad drygt ändååå. Men je, käkade frukost då samtidigt som jag kollade O.C. Love! Har börjat från första säsongen och har nu sett två avsnitt, awesome alltså. 

Om en stund hade jag tänkt att springa på löpbandet och vid halv 2 ska jag ta bussen in till stan med Louise! Blir nice att vara med den människan, hon är ju rätt mycket awesome. Men je, slänger in något innan jag drarrrrr :-)
orkar inte att vi är så snygga.....haha

f5

Jamenjo, satte igång med ett projekt: ändra på bloggen. Är nöjd, den ser mysig ut. Tryck f5 om den fortfarande är grå.

Taggar dygnet runt

True story. Kul att jag alltid börjar använda alla ord/ordspråk/cpsaker som min syster använt när dem är typ UTE. UteElina. Fett med ute jag är.

Wellwell, denna söndag har varit så degig som en söndag kan bli. Vaknade upp i Johans säng imorse (ååååh vad förvånad jag måste varit eftersom jag inte la mig där kvällen innan, fast jo) och sedan låg jag kvar där tills typ...ja tills jag åkte hem. Klev upp typ 2 ggr kanske. Det är ett väldigt sweet ställe att vara på, på söndagar. Sängen alltså, love it. Mitt huvud dog efter ett tag, så det funkar alltså inte att ligga som en klump framför tvn/datorn hela dagen. Se där!
JAJA, har lov imorgon = borde väl kunna vara uppe länge. Men icke, ligger nu i min heta nallepyjamas här in my freaking underbara säng. Underbart ändå. Nu har jag skrivit en text som ingen läser. Jag tycker det är najs, hejdå godnatt puss osv.
Men här har vi ju den berömda pyjamasen. I'm loving it

Den finaste jag mött

true that

Bajshackers

När vi kommit hem från där vi åt så fick jag sms av weilis som undrade vad som hänt med mig och Johan. Då hade någon idiot hackat Johans fb och gjort så att han och jag ej var tsm längre och skrivit bajs om mig i min och sin logg. Fy vad arg jag blev, så jag börja grina. Haha. Orkar ej no lifers :c

Jag älskis Johan iallafall hhihihihihhi


<3

Har precis sminkat mig osv och strax ska jag åka iväg och träffa Johan, sover hos honom senare så mer uppdatering kommer imorgon!

You make me feel like a natural woman

Godmorgon. Eller nja, vaknade klockan 8 meeen je. Just nu sitter jag och kollar på idol på tv4play iallafall eftersom jag missade det igår och efter jag kollat på alla framträdanden ska jag springa på löpbandet och sen typ vet ej.

Denna kväll kommer bli myskväll med älskling, vi ska fira våran två årsdag idag eftersom det är roligare på en helgdag än på en vardag. Vi ska iallafall äta uteee och sen vet vi ej, rå om varandra iallafall. ♥  blir mysiiii! Hörs senare :-)
har noll nya bilder på oss. gilla att min näsa är mosad mot johans kind. jag älskar dig.
JAPP

HÖSTLOV <3<3<3

Äntligen höstlov säger jag bara, det ska bli skönt att få sova ut och ta det lugnt i en vecka! Om en stund ska jag iallafall ta bussen till Hanna :) hörs senare!

2 underbart awesomeiga år med världens underbaraste & awesomeigaste <3

JAG ÄLSKAR DIG

Before you I had nowhere to run

Tjeeenaaaaaaa. Idag efter skolan drog jag hem till mammen och chillade där tills ett pass började kl18. Det blev ett flexpass med Vanja, fyfariken vad härligt det är. Aja, alldeles nyss så skickade jag in engelska uppsatsen som ska in imorgon, så nu kan jag kolla på ett avsnitt från en serie jag kollar på. Hörs nå mer senare i livet!

I'm outta heeeere

Fast inte än, Berry osv plockar upp mig om en kvart ungefär. Men uppdaterar nu ändå, för jag är AWESOME!

WAZAAAP

Hockey

Hallå! Har de nada att skriva typ men uppdaterar ändå för jag är snel. Iallafall så har denna dag varit lugn, som vanligt. Meeeen ikväll ska jag och tre brudar till sjunga nationalsången på hockeyn, hhaha, inte direkt taggad för det men vi kör ba. Öööööhö, ja. Det var bara det jag hade att säga faktiskttttt, hörs!
gammbildN

I'll always love you ♥

For better or worse
Sickness and health
'Til death do us part
After all

Ser det ut som om jag sörjer dig?

HEI! Slutade tidigare idag pga sjuk lärare, skönigt. Tanken idag var att stanna i stan till klockan kvart i 5 då ett gympapass är, men hade så sjukt ont i magen så bestämde mig för att åka hem och träna här hemma lite senare istället.  Så, så blir det. Sedan jag kom hem har jag övat på sång- och pianoläxa och nu ska jag kolla på Awkward, ehhe, efter det ska jag träna! HÖRES VA
Dagens klädsel! Där har ni även en bild på hur mina nya jeans ser ut på, fy vad jag älskar dom. Så sjukt sköna!11!!

Drar till Johan! :)

Myskläder indeed!

Myssöndag!

Denna söndag känns så himla mysig! När jag klev upp så hade mamma tänt en brasa och några ljus, hih och det är mulet ute idag (jag tycker det är mysigt när det är mulet/regnigt, heh). ALLT KÄNNS BA SÅ MYSIGT ♥

Iallafall så ska jag börja packa nu för jag ska till pappa ikväll och sen lite senare idag ska jag åka till älskling och vara med honom. Som sagt, myssöndag. Hörs mer senare :-)
mer än 1 år gammal bild, ehhi.

Lite nytt i bloggen

Slängde nyss ihop en ny header för jag var så less på att bilden i förra headern var sen i maj, så nu är det lite nytt! Profilbilden är också ny. Ser typ skev ut men vad kan jag göra?

HEJ

I'm so freakin' in love with you

Myskväll hade vi indeed igår. Jag slängde ihop en kladdkaka så jag fick äta nånting hah också kollade vi på idol. Sedan så gjorde vi inte något mer tror jag? Typ chillade bara :-) han sov ju även här så fick vakna upp med honom, vilket är awesome <3 eheh, töntelina.

Men jaaa, vid typ halv 1 kilade jag ner på stan med mamma och jag fick med mig en tröja, hårinpackning och en grej till Johan. Denna kväll kommer bara bestå av chillmode for moi, känns ganska sweet ändå. Tråkigt fast skönt, jejej. Nu ska jag sluta skriva onödigt lång text och slänga in en bild på tröjan, ehhe. HÖRS
ordinarie pris: 299:-
den var fett mysig iallafall

HELG

Då vart det helg igen! Fettigt med fort tiden går alltsååå. Men jöööe....tränade vid halv 5 idag och nu sitter jag, fortfarande med handduken, och typ chilledillar här framför datorn. Chillt asååh. Om ca en timme eller så kommer Johan hit också ska vi ba va ikväll :) mys framför idol osv, blir nice det! Nej nu tror jag att jag ska klä på mig, vi hörs och ha en trevlig fredagkväll :)
armen ser skev ut, men stödde den mot ett bord som är osynligt.

WEHÅ

Tjoooh! Orkar inte skriva nånting spec, hehe. Tänkte bara slänga upp bilder på saker jag köpt, kanske inte intresserar men aja!
1. 199:- h&m
2. 99:- h&m
3. 90:- only
4: 50:- jc
5. 50:- jc
6. 499:- jc
7. 700 eurosko
FETIGT NÖJD TJEJ!
kan tala om att mamma betalade jeansen och skorna, hehe har ej råd med det själv.

Det jag inte vet, sårar mig inte

Det måste vara det smartaste någonsin. Helt allvarligt, det finns så mycket onödiga saker som jag tydligen absolut behöver veta men som i slutändan bara sårar mig osv, jag ska sluta fundera och sluta fråga om saker som gör ont. 

Ialleeefullafalll
så kom jag precis ut ur duschen, yey. Tränade för ett tag sedan och nu väntis jag på matis, är typ gal11111111 hungrig! Yeeyeee, efter maten ska jag plugga! Pianoläxa, sångläxa och psykologi. Fullt ös ba, tjing!
dig älskar jag så fruktansvärt mycket

vi håller ihop när vi faller isär, som kärleken är

Övningskörde till coop med mamsen för att hämta en väska som min moster glömt där (haha(mostern bor i umeå)(nu gjorde jag precis parantes grej i parantes grejen) den svängen förlängdes med några mil, bort till gottne faktiskt. Där vi hämtade min morbrors jacka som han glömt hos morbrodern som bor i gottne (morbrodern bor i härnösand) NI FATTAR! Kul att köra långt iallafall, hihi. 

För en stund sedan åt vi korv och pommes, görr! Nu ska jag chilledilla tills jag ska sova, godnatt säg ba jag :-)
killen som håller i den coola bebben är morbrodern som bor i gottne, och som svar på eran fråga: ja, det är klart att det är jag som är den coola bebben.

I love you, i love you, i love you

Igår åkte jag som sagt till Johan och vid 7 drog vi till Back och där var vi med de vanliga tills typ..11 ehhe. YESYES, ja..hm a. Jag kom nyss hem från Johan iallafall och nu om en stund ska jag baka tekakor med mamma :-D yay! Sennööööö, vet jag inte. Ska typ chilla på och leva som om det är söndag...eftersom det är det. HÖRS DUDES
yesterdayyyyy

Drar till min älskling



Everytime

TJOOOOH! Skönt med helg, yes. Kommer allt närmare vårat första lov på denna termin, yay. Denna dag har varit okej iallafall, hade prov och det gick ok, hoppas på ett G iallafall........yeyeyeye.
Denna kväll kommer bestå av först tacos till middag och sen lite senare ska min Vanjis komma hit också ska vi mysa på med kladdkaka, krokisar och dricka. Hihiiihh! Vi planerar bra vi. HMHMHMM ja, strax ska jag nog springa upp till ica för att köpa krokisar och dricka, Vanja står för kladdkakan. Fast först måste jag städaaAa litee. HÖRS
underbart fin kille, saknar honom och hans bror så behövde lägga upp bild <<3<33

Stay with me

Jameen tjoo! Livet i skolan flyter PÅÅååååÅ. Svårt att finna tid till att blogga exakt varje dag, men jag tror ni få läsare förstår. <3<3 men jees, har ett prov på fredag som jag inte börjat plugga till ännu, seeepe. Men orkar inte när det är något jag inte fattar :c wähähhäh! Okej jag har absolut inget spec att säga här nu så vet ej varför jag bloggar. ORKAR INTE HEJ! (ja, det var meningen att allt skulle vara osammanhängande och sääääärt)
jag hatar mardrömmarna

När mörkret blir mörkt

Jisses vad skönt det var att träna, dock var det ju väldigt jobbigt som förväntat eftersom jag inte tränat pass på två/tre veckor. Men känns ju galet skönt nu efteråt! Iallafall så väntar jag på mat nu och sen efter det blir det nog lite skinstittande och sedan lite pluggande. HEJSVEJJSS
keeeeeeeffffffffff

-

Nej nu kom jag verkligen inte på någon rubrik, jåbit lege. Denna dag har varit okis iallafall. Direkt när jag kom hem så övade jag på sång- och pianoläxan och efter det chilla jag här ba. Nu ska jag gå å kissa hah och sen gå ner till friskis :) hörs!

Jag vill minnas det jag en gång glömde bort

Har precis packat klart alla mina grejer. Denna gång blev det sammanlagt två stora väskor (träningsväskor ni vet), två medelstora väskor, en mindre väska och tre påsar. Herregud, jag behöver en ny lösning för alla mina grejer haha. Menmen, ska packa ner datorn nu också och sen drar jag till mamma. Hejhörs :)
fin tjej en sån här underbar söndag

You are the nicest thing

Min Johan åkte för ett tag sedan och nu hade jag egentligen tänkt att öva på min sångläxa men min lillebrors mormor osv kom hit precis och vågar ej sjunga fullt ut när de är här haha. Gör det senare! Istället ska jag försöka spela in någon låt och sedan träna. Hörs mer sennis!
igår på bussen

Helt nöjd

Var där endast 1½ timme men det dög för mig. Mycket folk= stressing me out! Men fick med mig ett par svarta jeans och det är jag så galet glad över. Har velat köpa nya jeans hur länge som helst så det var awesome! Nu fattas bara ett par blåa jeans också hehe. 

Nu ska jag åka och hämta min älskling iallafall. Pus hörs!
hehi monki <3<3<3 endast 300 spänn

Umeå

Nu blir det en snabbresa till Umeå med Johan (om han inte ändrar sig inom 10 min då)

Allt som var på låtsas kändes så på riktigt

Kom nyss hem från min finis. Jonte var även där med oss och hääängde haha. Vi checkade idol typ osvvvss. Nu sitter jag med lite ostkrokisar och tänkte he på ett skinsavsnitt. Hörs!

Hatar detta ovetande

Äntligen helg säg ba jag! Inte för att skolan är så jobbig och inte alls tråkig. Men det är ba skönt att få vila upp sig! Efter skolan drog jag hem och käkade gårdagens pizza tillsammans med lillebror. 

För en stund sedan pratade jag med min fina bästa vän i telefon och nu snart ska jag åka till Johan. Hörs senare nån gång, typ imorgon baaa. TJO!
dagens klädsel ba

Everybody needs a song

Onsdag är bra, onsdag är naajjjss. Först psykologi som var ok, sedan matte som var ok, lunch, lyssna på ettorna som spelade i ljushallen, kort engelska i typ 20 min, sånglektion och sedan ensemble. Kan denna dag varit bättre? Tror inte det. Nu försökte jag precis med att skriva en himla redovisningsgrej men det gick väl sådär. Försöker mer imorgon haha. Ska nog fortsätta kolla på skins istället, höres!

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

TJOHOOO! Lyssnar på låten som heter som rubriken lyder. SomSOmsOM. Slutade 12.50 idag men blev lite rep så var inte hemma förrän vid halv 3. Tills nu har jag kämpat på med mina sångläxor, så jämarns irriterande när man inte kan nå de toner man vanligtvis kan nå för man är förkyldis. FETTIGT MED JOBBIGT!!!! JJEJEE, ska brumma iväg till älskling nu iallafall, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.

GRATTIS ÄLSKLING

jag älskar dig!

PEACE

Jag har bestämt mig för att vara helt frisk imorgon, tror ni det kommer bli så? Tveksamt. MEN WHAAATEVERR. Imorgon är det min finas födelsedag iallafall så då ska jag vara med honom heela dagen. Inte för att jag inte brukar vara det annars men...yeyesseye! Jag kanske inte hinner uppdatera något här då för att jag kommer vara @school först och sedan efter skolan kommer jag vara @Johans place. Men det är något ni bara måste leva med. Jag tror ni överlever. Skriver jag korta meningar eller? Det känns nästan så.

Nu ska jag lägga av med att skriva en massa skit och sova, godnatt :)

Pretending to be the strong one


Jag ser igenom hela dig

Älskling kom hem från Umeå nu tror jag, så jag ska strax brumma dit :-) stannar där tills imorgon, så hörs!

De ee fezt nuuh

Fast nej..värdig rubrik ändå. MEN JAAAJA, igår var mysi. Vi satt på uh från typ 7 till typ 12. Vissa kanske undrar hur vi kunde sitta där så länge och liksom ba..sitta. Fick ärligt talat lite ont i rumpisen men det var så mysigt ändå! Det är alltid så awesome att prata med min Vanjis. <3

Idag vaknade jag vid 8 typ så drog med pappisen och mevvi till coop, övningskörde dit. Nu har jag precis duschat och om ett tag ska vi fara ut på nå äventyr. Typ rusta <3 JAG SKALL ÖVNINGSKÖRA!!! Duktig heeeeeezt. Men jöööe, HEJDÅÅÅÅ <333<33
typ ett år sedan jäääjä..btw vars är denna vita mössa???? :ccc

RSS 2.0