I know this love seems real but I don't know how to feel

Chillar gärnet till underbar musik atm och så kommer väl dagen att fortsätta antar jag. Love it. Halv 7 exakt ska vi vara hos CamillaJ där det blir middag först och sedan en mysig kväll. Precis så som jag vill fira in det nya året. Ja, jag ska väl passa på att önska alla hundra (typ 10) läsare en riktigt härlig kväll och ett gott nytt år! Ciao
last years outfit, kommer väl kanske upp årets nån gång senare.

Dagen innan nyårsafton

Wazaaaap homies *inväntar svar*...not. Men je, om cirkus en timme kommer moster m. barn hit, fett med mys. Senare ikväll kommer den andra mostern hit. Love it. Blir häng med tha barn today och lite senare ska jag dra till min älskling som (precis som jag) har sovit dåligt denna natt, så jag antar att det blir fetchill där borta ba. Jag gillar mitt sätt att skriva asså, it's like totally awesomeeeeeeEHHEE. Ciao

Mindfucker



Tryck på den fina tangenten f5

Fixat lite nytt här nu igen.

Har tränat med mammen här hemma idag och lite senare ikväll blir det kanske bio tillsammans med henne och Ulfen. Gör ju faktiskt mycket under detta lov assååå.

Update: No bio för mig. Blir nog O.C istället, love life.

Lite nytt

Grejs som jag införskaffat de senaste tre dagarna. Jag ser ju exakt som ni och vet därför att man ser inte så väl vad allt är. Därför tänkte jag berätta det. Två långärmade tröjor, en kofta, en t-shirt, ansiktsscrub och munskölj. Haha. Allt för sammanlagt 460 kronor om jag räknat rätt. Ganska så nöjd. Scruben å munsköljen köpte jag idag när mamma och jag tog en tur till ÖoB. Ös!

Julmaten ska bort...

Tränade nyss här hemma efter en skiva som hette nånting med förbränning, den kändes som passande nu såhär efter alldeles för mycket fett som satt sig på kroppen. Var apigt härligt iallafall. Nu väntas en slappkväll tillsammans med modern och Ulf. Höreshej!
bild från mobilen barish

Varit hos farmor och farfar....

...fett med paltkoma kan jag ju säga.

Det började med detta:
+munkar.
Och sedan blev det julmat och efter det fika en gång till som innehöll glass, grädde och hjortron + godis. Dör.

God Jul! :-)


Dan före dopparedan

Äre bara jag som typ längtar ihjäl mig efter morgondagen eller? ASSÅÅÅÅÅ, fy vad jag älskar jul. Det är typ det mysigaste som finns. GAL1111111111111111111111 <3<3<3<3<3<3 kan seriöst inte vänta, fett jobbigttttttt.
Om en stund (tror jag) kommer Johan hit åsså ska vi byta julklappar, hihi. Sen ikväll blir det uppesittarkväll framför bingolotto tillsammans med fadern, ragnhilden och juljen. Blir myyyyyyyyyys! Jag tycker egentligen inte om bingolotto men just det här innan julafton är som en tradition och sen tycker jag det är roligt för jag brukar aldrig fatta någonting. Smart tjej, i know. Nej, nu ska jag gå och borsta gaddarna. Hörs!
ååh, 1 månad in i vårat förhållande var detta. Gives me fjärilar i magen. hihiih

Fett jobbigt att vara olycklig fast lycklig.

När det inte går att diskutera, what to do?


Ser fram emot lov

Har pluggat sedan jag kom hem vid 18. Seriöst, åt inte ens. Eller för en timme sedan...he..he

Tränade idag för första gången på en månad också, det var härligt. Känner mig som mig själv igen. Nu är jag spyless på glosboken och svensk historia så nu skiter jag i det för ikväll och hoppas på att jag finner tid imorgon att läsa på och sedan att jag klarar provet helt ok. Jag ser verkligen fram emot jullov nu alltså, fett skönt. Aja, nu ska jag gå och lägga mig iallafall. Godnatt!

1935-2011

Idag har det varit begravning för min underbara mormor. Samtidigt som jag tycker att det är så sjukt jobbigt & konstigt att hon inte finns här på jorden med oss längre så känns det ändå bra att hon fått frid, det är hon värd. Det var så underbart att få höra massa fina ord om henne och träffa HELA familjen. Denna dag har alltså varit både väldigt jobbig men samtidigt bra på ett vis.

Jag har så mycket känslor och det finns så mycket kärlek i våran familj, jag känner mig rik. Jag älskar er alla. Mormor, du kommer alltid finnas kvar hos oss i våra hjärtan. Älskade. 

Enorm saknad

Du finns föralltid kvar inom mig, i mitt hjärta. Jag älskar dig, finaste & starkaste. ♥

Ny design, tryck f5 hehe

Lånade en lite vintrig design. Me like lila, fint jö. Gjorde även så att min personliga textimojj syns under proffebilden, så töntigt men i like it.

Jomen just, hej. Jag har fem skoldagar kvar, känns ganska skönt. Någon mer än jag som tycker det är ganska sjukt att det är julafton nästa lördag? Inväntar inget svar, haha. Men så tycker jag iallafall, fett! Det kommer bli fetmysigt juuuuh. Dock har jag inte köpt alla julklappar ännu, men känner mig ändå inte stressad and that's pretty awesome. Jeeo. Nu ska jag gå och fläska i mig något så jag inte svimmar. Eller något. Hörs hej.

Alva Gertrud Elina

Så stolt över namnet i mitten. Finaste mormor Gertrud, ikväll saknade jag dig ordentligt. ♥

Lördag, no life

Hur kan jag sitta ensam på en lördag? Brukar oftast inte göra något speciellt på lördagar, men jag brukar iallafall inte vara ensam. Fett tråkigt jööö :'c kvällen kommer fortsätta på detta vis. Känner mig lite sjuk så orkar de nada. Yeyey, blir nog kolla oc kanske lite sims 3 spelis hihih. 

Btw så har jag och mi systra blivit uppvaktade av några från släkten idag, blev 500 kr rikare och sen fick jag lite fler småsakisar. Fetnöjd! AJAAA; då har jag uppdaterat mitt liv. Grymt. Hörshej!
tur jag är fin och har pyttelite godis kvar sen igår iallafall <3

RSS 2.0