@Johhnneeens place

Åkte hit vid typ halv 12 idag och har typ bara legat död här. Har typ blivit lite sjukis, baaaajisisisi! Men jag ska iallafall mysa med Vanja ikväll på UH så det blir najsis. Det var verkligen alldeles för längesen vi va bara vi :c så brabrbarbarbrraaa blir detiiis! Ska käka middag här hos Johan iallefallen och sen moppar jag in till staden.
gaammliiiis som fanns in tha arkiv. det ser ej ut som jg typ, känns ju braaa 3<333

Vad vore jag utan dina andetag?

Tjooooooo! Igårkvällen var najs 3<33. Sandra och Tessan kirrade box till oss alla så vi käkade deeeet. Sedan blev det götta framför idol och efter det gjorde vi det vi alltid brukar göra: spela med andra ord! Ohyeah! Hahaha fy vad roligt det ärrrrrrrrr. Speciellt eftersom Tessan är så smartis <3<3<3 hihihi. Åkte hem vid typ tolv tiden iallafall. 

Jag vaknade nyss och nu blire frukost, efter det ska jag spela in lite pianooooo! HÖRES

Örskkkk int

Jag suger på att blogga men orkar inte ibland eeheh.
Igår fick vi helg och det känns ju galet skönt! Firade det med en gott och blandat påse hos Johan (jag åt ju upp den själv ja) och jag sov även där tills idag. Imorse fick jag lov att fara in till stan tidigt, wääähähh men överlevde juuuh. Vid typ 12 drog både jag och Johan hit till mig och nu har jag precis tränat, gaaaalet vad skönt det kändes dåå! 

Nu ska jag gå och duscha och sedan mysa med älskling tills han ska hem vid 5. Runt 7 ikväll blir det tjejmys @ Lojzzans place med henne, Sandra och Terese. En efterlängtad sammanstrålning! HAHAheeh, hörs senare!
fininiii bild från skolavslutningen i 9an!

You're the other half, you're like the missing piece

jag tyck ba om dig så himla mycket, du ska veta det bara.

Inväntar berry

She's on her way och jag chillar till en låt hon sa att jag skulle lyssna på tills hon kom hit!

sist hon var hääär

O R K I I I I IS H

Vaknade denna morgon med en ond hals, inte det mysigaste. Hade tänkt att träna om en timme men icke, så blir det inte. Det känns apballigt!!!!111! Istället blir det plugg lite senare med Berry, sweeeetigt ändå. Yesyess, nu ska jag försöka kolla på ett skinsavsnitt om inte min lillebror absolut vill vara med mig. Höres later on!
fint ändoooo, dagens utseende iallafall. Melvins också.

Just the way you are

Om en stund kommer Johan förbi och hämtar mig också stannar jag där tills ikväll någon gång. Höresss!

---

Det kunde ju varit en fördel om jag berättade igår vart jag skulle. Min mosters flickvän har iallafall fyllt 30 så hon hade en maskerad tjollahopp igår i Umeå. Det var trevligt, jag kände ju typ ingen förutom de som är mina släktingar/familj så jag gjorde inte så mycket. Förutom att jag sjöng en låt med mamma, moster och morbror och sedan sjöng jag Born this way med Jullanpullan. Den uppskattades må jag säga! Just det var grymt roligt =D

Nu ska jag iallafall börja packa för jag ska till pappa ikväll. HÖRS


BILDS

Slänger upp webbilder på hur jag ser ut nu ba, bättre bilder kommer kanske senare hehehii. Ska strax bege oss, hörs imorgon!
tjoooo, going 80-tal with ma sistaaah. yeah!

That's alright now mama

Mår ganska helt ok idag, så gladig tjej. Vaknade typ fett tidigt hos Johan imorse, klev upp vid typ 8-halv 9. Efter frukost så skjutsade Johan hem mig, hihihh gosigt. Nu är det bara fullt ös tills vi ska åka vid halv 2. Slänger kanske in bild på hur jag kommer se ut ikväll, annars kommer bilder senare. HÖRS
lu

Wäh

Nu är jag ledsen för jag tror jag har urinvägsinfektion, riktigt trevligt må jag säga. Speciellt eftersom det kan göra så att jag blir ordentligt sjuk imorgon när det är maskerad i umeå som jag sett fram emot. BAJSKORV! Fast är dock inte säker men förmodligen....:c 

Om en stund ska jag iallafall åka till Johan och stannar där tills han skickar hem mig. Hehehe, hörs!

Om du letar efter nån som möter din blick under täcket en söndag i november

Det har gått en tid som jag har funderat vad det är för fel på mig, varför är jag inte mig själv? Idag kom jag fram igen, idag fick jag totaldamp och började gråta när jag inte kom på vad jag skulle skriva på ett skolarbete. Nu är jag tillbaka, känns awesome. Haha 

Det blev ingen träning alls idag, vilket känns skitdåligt. Men får ta igen det i helgen och nästa vecka! Nu ska jag strax göra mig klar för natten tror jag. Sova tidigt = awesome! Yesiyes, kul att jag har mycket att skriva. Weeeh, nej men godnatt! :)
gammal bildis

You just don't get it

Orka att jag sitter med världens ondaste mage just nu, blä. Mår dessutom asilla, fyfarao. Nej, det är inte magsjuka. Jag tror det kan vara magkatarr eller något liknande. Inte det skönaste jag varit med om kan jag säga. Yeye, tanken är att jag ska på ett friskispass om 1 h och 40 min men om magen fortfarande är ond då så blir det inget, funderar på att fara upp till skyttis lite senare och springa lite istället. Jag får la se hur det blir! Nu ska jag iallafall plugga rockhistoria och läsa lite grejs inför seminarium imorgon!

Vill du ha mig så får du ta mig, men du får ta mig som jag är

Nyss kollat på Mia Skäringers show: Dyngkåt och hur helig som helst. Det var grymt bra! Skitroligt men samtidigt sorgset och liksom seriös. Svinbra!!! jJEEJ

Nu ska jag öva lite på ensemblelåten och senare ska jag duscha. Yeesyes, what else ska jag säga? Typ det är redan torsdag imorgon, vad händer? Alla dagar ba SVISH! Känns som att gammeltiden snart kommer asså, drygt. Yeye, lever livet ba tjohopp. NU som sagt: ÖVA!!!

I'm living life with all it's ups and downs

Tjooho! Hann inte med någon bloggning igår för att jag var med Johan hela eftermiddagen/kvällen. 

Idag är jag himla glad iallafall,
det känns så awesome att ha kommit igång med allt i skolan nu. Allt känns så roliiigt! Roligt att sjunga, roligt att utvecklas och så vidare. SÅ HIMLA AWESOME! Nu har jag iallafall precis kollat ett avsnitt skins och nu ska jag checka in första avsnittet ur glee säsong 3, WÄÄÄHÅÅÅ! Jamenjo, det var allt jag hade att säga för tillfället. Skriver nog mer senare :)

One step closer

Tjohooo! Slutade tidigare än vanligt idag för att sista lektionen gick bort, alltså har dagen endast bestått av två lektioner. Ganska skönt. Det är dock drygt att vi har lektion till 9.30 först och sen hål fram till 12.30. Iallafall så ska jag fika lite nu och kolla på skins, om ca 2 timmar ska jag träna. HÖRS
såg assur ut, tydligen så gör jag ju det 85% av tiden hah :c fast det gör jag inte alls. Men iallafall så såg jag ut såhär idag

Sunday, bloody sunday

Dessa söndagar alltså, då går tiden alltid jättefort och jag är alltid som en degklump. Om en stund drar jag iväg till Joheeen och mitt utseende är all naturell. Skönt. Hörs nå mer!
som sagt, all naturell. hah

Varför kommer du tillbaks till mina drömmar, säg?

Tjotjo, blev en sen kväll igår hahah. Fast inte borta på klassfesten utan typ framför datorn. Nördig tjej. Det var iallafall trevligt hos Caroline och det var fint av henne som ordnat det osv, så tack Carro :)

Nu snart är det väl dags för mig att kliva upp och äta frukost, och sedan lite senare idag ska nog vara med älskling, jag behöver lite kärlek haha. Hörs nå mer senare, pus.

ADIOS

Har typ inget spec på mig alls. Bara de skönaste jeansen jag har och en skjorta, känner mig bekväm iallfall heh!

Jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks

Något grym jag var på att köra idag, hihi. Körde fettigt långt så är nöjd med mig själv. Haha. Först blev det själevad och sedan som sagt elgiganten, har en finfin lånetelefon nu. Haha den är fett keff, typ skickar sms av sig själv..typ. MEN CHILLT! Yesyes. Köpte några grejer på öob osv, slänger upp två pics.

Aja, ikväll är det klassfest
så det blir ju trevligt. Åker dit vid typ 8! Det kommer nog kanske upp någon bild på utseendet innan, hihi. Hörs ♥
hihi

It is the distance that makes life a little hard

Johan åkte hem för ett tag sedan och nu ska jag osv iväg på elgiganten för att jag måste lämna in min mobil en tredje gång. Så himla värt!! yeye, ska förmodligen övningsköra dit hihi. Hörs!

Baby, I know wherever you go, I'll always be with you

repris ♥
Nu säger vi, eller iallafall jag hihi, godnatt!

My heart is freaking out when I held ya

Sitter just nu och väntar på thaibox, något gottigt! Fick även nyss höra att Ulfan å mamman beställt hem Adeles skiva så jag ba whaat typ awesome?!?!?!? Fastän jag kan lyssna på henne liksom whenever I want så äre ju grymmigare att ha skivan! Yesbox!

Efter vi ätit så ska jag köra till Johan och hämta honom, sedan blir det mysipysi här at my place ända tills imorgon. Gosigosi, nu ska jag lyssna ännu mer på Moa Lignell. Awesome brud! Hörsis

Läxa - Check

Dåligt skönt det känns att ha gjort klart både svenskan och kulturhistorian nu då! Eller ja, svenskan var klar i onsdags men ändååå. Två ganska så stora 'uppsatser' som nu äntligen är klara! Nu kan jag ta det lugnt i helgen!

TRÖTTIS

Hemma nu efter skoljoggis, är fettigt trött i mina ben. Sprang faktiskt väldigt mycket, halva skulle jag väl kunna säga. Hehe. Fick lov att hem från florabadet nu också så är redigt trött. Nu ska jag ta det lugnt ett tag, efter träning tre dagar i rad så borde jag låta kroppen vila lite. Ikväll blir det ba mys med gubben. Hörs senare!

<3

GODNATT BLÅKKEN

orkar inteee mig själv ikväll, hahah

Hear my heartbeat, I need this feeling

Nyss käkat två mackor, en banan och ett glas mjölk (drack såklart mjölken). Massa energi inför träning som är senare, wehå. Mjö, nu ska jag typ chilledilla fettigt länge och sen klockan 18 ska jag som sagt träna. Blir ett jympapass tillsammans med Louise! Yeye, hörs nå mer senare kanske. Pös
nåt sånt. stirr åsådär

Mörkrädd

På grund av att jag är extremt mörkrädd blev det ingen långpromenad men istället ett styrkepass här hemma typ, haha. Hittade en dvdskiva där man tränar rygg och mage så he va fint de! Blev dock illamående, vet ej varför. Fettigt jobbigt läge. Nu ska jag iallafall duscha tror jag och efter det dricka grönt te! Sedan ska jag väl sova, så godnatt :)
gammal bild från arkivet, haha. tyck ba att mitt hår var bra där, nu vill det inte bli så längre. :c

For you the sun will be shining

Chillis skolis. Körde igång med soul på ensemblen = glad Elina. Duett med Anna = glad Elina. VÄLDIGT SWEET FAKTISKT!!!!

Nu ska jag göra massa läxa, svenska, kulturhistoria, sångläxa och ensemblelåten. Fullt upp nu va! Lite senare blir det middag och sen några timmar efter det ska jag hinna med en långpromenad. Tur att jag är så organiserad. Hörs!:-)
Dagens utseende! heheh

I see your true colors

Alldeles strax ska jag åka hem, eller rättare sagt övningsköra hem hihi. När jag kommit hem ska jag göra lite engelskaläxa och sedan ska jag sova. Hörs mer imorgon, godnatt :)

gammal bild vaa, mennneee lu bebbe

Stannar här ett tag

Nu har jag fått i ordning bloggen lite snyggare, känner mig nöjd! Så har bestämt mig för att stanna här nu igen ett tag (vet att jag är dryg), tror jag iallafall. HEHE

Just nu är jag hos Johan iallafall och nu ska jag sätta igång med läxaaa! HÖRS

Devote bajskorv!

Bara för att typ alla skaffat devote nu för jämarns app eller vad tusan det är? Orkar inte med att det segar på. Bloggar här atm bara för att. Finigt tema va? Heheh, cooling jag är. Vet dock inte hur jag ska få in en header på rätt ställe..än. Drygis. AJAAA, nu ska jag sova. GODNATT

RSS 2.0