SING A SIMPLE SONG

Vilken grym känsla man har efter konsert med klassen alltså, vi är så grymma och det är så sjukt roligt! Love ya'll!!!! Nu ska jag packa lite grejer, varva ner och sedan gå och lägga mig. Hörs!
jag och berry + johan i bakrunden innan konserten!

I love you like a lovesong, baby

Egentligen är vi lediga idag pga öppet hus i lördags men våran klass ska dra in och repa inför konserten vi ska ha imorgon! Duktigaaaa. Yeyey, vet ej när vi är klara men efter det ska jag iallafall ta bussen till pappa och hämta en sakis. Sen tillbaka hit, tjooohooo. HÖRS

Första advent

Igårkväll åkte jag till Johan också stannade jag där tills idag, åkte hem vid typ 3. Sen dess har jag kollat O.C, fint me liv här assååååå. Nu ska jag börja fixa mig inför adventskonserten som Nota Bene + Linda Pritchard ska haaa. Mami sjunger i Nota bene så jeee (nota bene= en kör) JORÅÅÅ, hörs puss hoppas ni haft en fin första advent.
i have loved you for a thousand years
i'll love you for a thousand more

Christmas song

Nu är det lucia- och jullåtar som repas för fullt! Kören på skolan och lite sologrejer som kommer upp nu snart. Riktigt mysigt och roligt tycker jag att det är! Idag var det öppet hus på skolan så fick kliva upp vid 8 imorse, kändes ju lite drygt men överlevde haha. Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll, antingen filmkväll eller ingenting alls. Får se!!! Nu ska jag fortsätta öva på en jullåt och sedan äta något, hörs fina vänner!

Min fina fina underbara, jag kommer alltid älska dig

Gråtattacker som inte går att hejda. Jag saknar dig, fastän jag vet att du har det bättre nu. Älskade, älskade <3


Det bor en ängel i mitt rum, hon har sitt bo ovanför mitt huvud

Denna dag har varit väldigt jobbig men jag känner mig så rik och lyckligt lottad som har en sån stor och kärleksfull familj. Älskar er alla! <3 ville mest bara säga det.

GRATTIS PÅ 19-ÅRSDAGEN STORASYSTER!

Ni kan ju ba gissa vem som är storasystern.

Palla ny skolveckaaaa

Helt ärligt så orkar jag ej, men biter ihop och måste vara gladis för att orka med en massa rep hela veckan. Klart det är kul att repa, men det är drygt för alla blir galna på varandra. Haha. Aja, min syster fyller år imorgon så förmodligen tårtis <<3<3<3 gött! NUUUU ska jag iallafall lägga mig och skaffa krafter till den kommande veckan. Godnatt.

I huset som du byggt rinner inga tårar

Men det gör det här...

Jag är 100% säker på att jag inte är en av dessa glädjedödare som verkligen krossar glädjen till första snön haha, jag är en av dom som tycker det är skitmysigt. När jag vaknade och kollade ut genom fönstret blev jag asglad iallafall. Mysi! Tråkigt att den försvann lika fort som den kom men. Den är påväg iallafall! Denna dag kommer bestå av plugg & kanske pizza om jag får som jag vill. Awesome, CIAO
hihi mysis. bild från google btw

Nothing's gonna change, not for me and you

Ikväll har mamma bjudit hem kompisar m. familj hit på middag, blir lasagne. Gott om någooot. Så blir socialisering (hahah) med dem och även med Johan som ska komma hit. Yesyes, denna dag har spenderats tillsammans med Taylor Swift, eller iallafall hennes senaste album. Grymt fina låtar finns där alltså. Suttit tårögd stor del av tiden. Ni som gillar henne eller bara fina låtar med fina texter bör checka in albumet alltsååå, ett tips bara. Nu ska jag börja fixa mig, hörs!
klicka på bilden och kom till hennes album på spotify

I'm not leaving without you

Kan ju börja med att säga att jag absolut inte ångrar att jag inte gick på flexpasset i onsdags, om jag hade gått så hade jag inte klarat av torsdagseftermiddagen på friskis som alla musik esteter fick uppleva. Helt sjukt vilken träningsvärk jag har alltså! Överallt!! Helt siiick assååååå. Men nu vill jag träna.....tror jag måste utöka mitt träningsschema lite grann. Det räcker så inte med två/tre ggr i veckan.

Yeye, fett skönigt med helg. Denna lördag kommer nog bestå av sång, piano, Johan och chill. Känns ganska så awesome! Aop, nu ska jag duscha. HÖRS
tjenare mannen. smått old pic

Nyklippt och nöjd tjej!

Vem suger på att blogga? Jagjagjag. Okej, tanken var att sluta men kunde tydligen inte låta bli. I'm an addict...

Denna vecka är en fin vecka för oss musik esteter. Måndag, tisdag och onsdag har varit turnédagar för Es2a, och det har rockat. Hihi kul att säga. Nejmen alltså det har varit grymt roligt! :-) imorgon och fredag kommer vara najs också tror jag, slappt! Idag har jag iallafall klippt mig och jag är nöjd, nu är det fräscht som tusan. Mer än ett år sedan jag gjorde det sist. Yeye, nu har jag precis bestämt mig för att skippa flexpasset och bara ta det lugnt här hemma. HÖRS!
man ser typ väldigt dåligt på denna bild, jag vet det. det är några centimeter kortare iallafall!

Om jag ska älska, då ska det finnas tid att älska fritt

old piccccc ¤

Kalas

Ska alldeles strax dra iväg till mina kusiner som fyller år på tisdag, hela 5 år blir dem! Stortjejerna. När jag kommer hem ska jag bara fixa några grejer och sedan dra till Hanna för att fixa inför partyyy hih! Hörs :-)
Så sjukt söta!

Fin b-day!

Jag är väldigt nöjd med denna födelsedag! Det har varit väldigt lugnt och skönt, precis som jag vill ha det. Smörgåstårta blev det till middag och sedan lite söttårta (ska man särskriva eller ej?) när småkussarna kom hit en sväng. Me like. Dock har jag f1 med ont i magen nu :c wäääh!

Jag fick iallafall Adeles nya skiva imorse och några småsaker och nu på kvällen fick jag en typ awesome högtalare som jag kan koppla med datorn eller mobilen genom bluetooth, hur awesome? LOVE IT! Nu om en stund ska jag kura ner mig i sängen och må lite dåligt över att det inte är min födelsedag längre imorgon :'ccc Men jag tackar för denna dag och tackar mamma som orkade bära runt mig i 9 månader och klämma ut mig. Haha! KÄRLEK PÅ ALLT IDAG BA
YAY

17 år!

YEAH! Grattis till mig :-D

.


"Min dag!"

Idag är det låtsasfödelsedag för mig här hos pappa, för att jag är hos mamma på min födelsedag som är på onsdag. YEYE! Ehhhmmm, ja så idag blir det tårta <3<33<3 har varit hos Johan från fredag tills idag ju så idag ska jag bara vara hemma här tills ikväll då jag ska åka till mamma. Iallafall, ha det härligt såhär sista lediga dagen innan skolan hörni, för det ska jag ha! :-)
home is wherever i'm with you

CHOKLAD

Lördag som känns som söndag, nice. Jag är iallafall hos Johan fortfarande och kommer vara det ett bra tag till eftersom jag blivit typ övergiven av alla andra, sweet. Nej nu överdrev jag. Kanske. Lite.........

Just nu sitter jag inne på Johans rum och har låst ut honom och in mig själv. Jag är typ supermegaawesome. Kommer nog stanna här inne ett bra tag..eller kommer nog snart släppa in honom och sen ska jag ta en promenad till coop och köpa choklad för jag är så sjukt sugen på det så jag snart dör. Det var allt jag hade att säga nu assååå, hejdå!


ett år sedan typ. då jag klippte mig och tyckte att jag var typ askorthårig.
och ja jag är medveten om att jag ser ut som nånting muppigt på den högra bilden.

Åker och tar hand om min älskling!


&heart

Ös igår ändå. Ganska. Kul att ses äre ju iallafall! hha. Sängen fick möta mig vid 2 iallafall å jag somna dirr, sweet jö. Vaknade dock mycket tidigare än jag ville. EHM ja...nu ska jag typ äta frukost och lite senare ska jag försöka hitta en buss som tar mig till min sjuka Johan som behöver lite kärlek. Hörs ba, orka ej.
från igår. läskig jag såg ut dåååååå

You can talk all you want but my skin is really thick

Nu har jag tränat och slängt i mig lite lunch/mellanmål, vad man nu ska kalla det. After this så tänkte jag hoppa in i duschen (kom på idag att jag inte duschat håret sen i måndags, uuuusch) jejej! Vid halv 5 ska jag möta Lojzzan på mc och sen ska vi dra med oss käk hit till mig och käka (duh) sen fixa oss å greja. BLIR NICE! Klockan 7 är vi @ max & camillas place. Har längtat efter denna kväll hur länge som helst nu så ÄNTLIGEN!!!! hihi. What to say mer då? Typ nada, slänger in nå bilder sen förmodligen om jag känner mig själv rätt. Bye!

TAGGAR

That's what i'm doing todayyy!
tonight bruuuds! <3

Lill-lördag!

Mysdag hos Johneeeen har jag haft. Jag åkte hem vid 3 och nu har jag precis ätit middag. Låter väl fint. Nu ska jag ta en promenad till ica och köpa nå gött, sedan ska jag sitta och kolla på oc tillsammans med det göttiga. Fin onsdagkväll ändå. BARA FÖR ATT DET ÄR LOV! Love life. Nej jag skriver inte det för att många andra gör/gjort det, jag skriver det för att det faktiskt passade in väldigt bra där. Just sayin'.¨

<3

Forever is a long time, but I wouldn't mind spending it on your side

HEJ! Sitter och gömmer mig för en psychofluga inne på Johans rum just nu, ja jag är tuff. Åkte ju som sagt hit tidigare, och medans jag väntade på bussen hit till svartby gick jag runt på stan och köpte ett par svarta vanliga tights som jag ska klippa i + spotify unlimited för 3 månader. NÖJD ELLER VAD? Ja. Ska iallafall spendera natten här så ni vetne, intressant ja. HEJDÅ

gammal bild men fin ändå ju

Min vän Sten

Tjohej! Tänkte ba bjussa på en bild från min photo shoot som jag hade idag med min vän Sten. Åh, ha ha ha fy vad roligt. Nej. Om typ en timme ska jag brumma iväg till Joheeen, jorå. Då vet ni. And btw så bytte jag nu header, varen ful eller? Let me know vad ni tycker är ni gulligaa. Eller så kommenterar ni inte alls som vanligt. :)
me and Sten.

RSS 2.0